Webdesign

Kan jouw website een nieuwe look en feel gebruiken, is het webdesign verouderd of werkt de website technisch niet perfect? Dan ben je bij ons aan goede adres! Wij designen zowel websites als webshops.

Hierbij kun je zowel aangeven hoe de website eruit moet komen te zien en welke domein namen er aan gekoppeld mogen worden. Wij richten de doorstuur service voor je in zodat iedere extensie op je hoofdwebsite uitkomt.

De basis van online marketing is een goede website. Een website kan namelijk cruciaal zijn bij een beslissing die een bezoeker neemt. Een bezoeker beslist in 3 seconden of hij op jouw site blijft. In die 3 seconden moet jij kunnen aantonen dat jouw site waardevol is. Dat jouw website de informatie bevat waar de bezoeker naar zoekt. Je website is eigenlijk jouw online visitekaartje. Je laat op een overzichtelijke manier zien wie je bent en wat je doet. Met een professioneel design bereik je de juiste mensen. En krijg je de juiste aanvragen binnen. Kortom, een goede website zet mensen aan tot actie. En dat betekent een stijging in omzet.