Sales en Business Development​

Bent u ook zo klaar met callcenters zonder inlevingsvermogen in uw dienst of belangen? Bent u toe aan kwaliteitsafspraken bij nieuwe klanten?

Voor ondersteuning en begeleiding van uw Verkoopafdeling of de uitvoer van Salesmanagement taken bent u bij New Binziz bij uitstek aan het beste adres! Naast verkoop inhoudelijke kennis, zijn wij op de hoogte van de ontwikkelingen in de branches Informatie Technologie, Techniek, Industrie, Zorg, Overheid en Finance. Wij werken op projectbasis of interim.

New Bizniz onderscheidt zich door focus en op maat oplossingen specifiek voor uw sales en verkoop vraagstuk. Verschillende strategieën kunnen ingezet worden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Dit hangt volledig af van uw doelstellingen, uw focus, uw doelgroep, uw dienst of het product en het beoogde omzetresultaat.

 

Wij zijn ervan overtuigd en geven u de garantie dat we uw klantenkring helpen groter maken. In het verleden hebben wij hierin uitstekende resultaten geboekt voor onze klanten en relaties.