Referenties

Bij New Bizniz is de vraag neergelegd te ondersteunen in Business Development door middel van het scannen van de markt en inplannen nieuwe business mogelijkheden (B2B). Onze consultant Farah is zeer kundig als het gaat om het verbinden van de juiste bedrijven en partijen. Zaken worden snel en accuraat opgepakt. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop de opdracht wordt uitgevoerd en wij hopen nog op een langdurige samenwerking met Farah van New Bizniz.
Michel Vos
Michel Vos
Autarco
New Bizniz verzorgd voor Stanley Security Nederland new business afspraken binnen de aangewezen doelegroepen. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van New Bizniz. De opdracht wordt uitgevoerd met veel energie, betrokkenheid en professionaliteit. De communicatie is prettig en afspraken worden nagekomen. De kwaliteit van de geleverde ‘new-bizniz’ afspraken kenmerken zich door een uitstekende kwaliteit waar de nodige verkopen uit zijn gekomen. We hopen op een nog langdurige samenwerking.
Wim van Goudoever
Wim van Goudoever
Stanley Security BV
Farah was als Sales Consultant aangesteld voor de ontwikkeling en uitbreiding van ons klantenbestand. Zij heeft ons geholpen door onze dienst Snapshot bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Dat traject is succesvol gebleken. Wij zijn dankbaar voor de inzet van New Bizniz bij OCTOBOX Nederland B.V. Wij bevelen New Bizniz absoluut van harte aan. Wij zullen Farah in toekomst zeker nog eens raadplegen voor de uitwerking en realisatie van onze toekomstplannen.
Foto van Gloria
Gloria van Breukelen
Octobox Nederland
Octobox-logo
Ontvang een gratis SEO check