Over New Bizniz

New Bizniz is een jong en fris online Marketing en Sales bureau met klanten in diverse branches. Onze focus ligt op de begeleiding van de bedrijven die van offline naar online verkoop gaan, waar ze ondersteunen door de nieuwste marketing technieken in te zetten. Kortom wij zorgen dat Google onze klanten meer dan aardig vindt. Het dienstenpakket bevat Websiteanalyses, Online Marketing, SEO, SEA, Google Analytics en Ads.

Daarnaast helpen we bedrijven met de juiste inzet van Social media marketing, met goede content en inrichting van de advertenties. Wij optimaliseren websites en webshops waar we zorgen voor een hogere conversie en meer winst voor onze klanten. Iedereen wil toch meer New Bizniz?

Introductie founder

Met meer dan 15 jaar ervaring in het Sales en Marketing vak, ondersteun en begeleid ik bedrijven (B2B en B2C) bij het aanwerven van nieuwe klanten via verschillende offline en online kanalen. Mijn netwerk heb ik in diverse branches, waaronder ICT, Techniek, Industrie, Zorg, Overheid en Financiële sector.

 Ik hanteer verschillende offline en online strategieën om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Dit hangt volledig af van uw doelstellingen, doelgroep, uw dienst, product en het beoogde omzetresultaat. 

Ik denk graag met u mee. 

Farah El Baze – Sales en Marketing Consultant