Marketing Management

Wij hanteren een persoonlijke benadering en we zijn ervan overtuigd en geven u de garantie dat we u helpen uw horizon te verbreden

Farah El Baze
New Bizniz

Geeft mij Marketing Management advies op maat

Marketing Management is het vooraf bepalen welke van uw diensten aansluiten bij de problematiek in uw focus branche of markt. New Bizniz ondersteunt in marktonderzoeken, Wij kijken voor u door de ramen naar buiten naar de acties en bewegingen van uw doelgroep zowel online als offline. We brengen macro en micro economische invloeden in uw focus markt in kaart voor specifiek uw product of dienst. Het uitgangspunt is altijd de problematiek in uw branche, product of dienst. De uitkomsten uit de onderzoeken en bevindingen over de trends in uw branche ontvangt u in een uitgebreid rapport met actiepunten voor uw marketing en sales afdeling.

Een volgende stap in dit proces is het uitwerken van een marketingplan en operationeel sales plan met concrete acties voor concreet resultaat in de vorm van het aanboren van nieuwe markten en het aantrekken van nieuwe relaties en klanten op een nieuwe creatieve manier.

Wij zijn ervan overtuigd en geven u de garantie dat we u helpen uw horizon te verbreden voor de realisatie van groei en continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten met de juiste strategie binnen uw marktssegment. Hierin hebben wij in het verleden uitstekende resultaten geboekt.


Voor referenties, klik hier