New BIZNIZ diensten

New Bizniz is extra capaciteit en kracht voor uw bedrijf bij een start-up, piek-, groei -of crisismoment op het snijvlak van Online Marketing en Business Development. Met onze optimale focus op uw doelstellingen en de strategische doelmatige aanpak boeken we resultaat voor (online) groei en continuïteit uw bedrijf. Want succes is in onze ogen een keuze.

Sales en Business development

Voor ondersteuning of begeleiding voor uw Verkoopafdeling of de uitvoer van Sales management bent u bij New Binziz bij uitstek aan het beste adres. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij als geen ander u te ondersteunen bij het aanbieden van uw product of dienst. Wij bieden oplossingen voor zowel in offline als online sales activiteiten.

Online marketing en website ontwikkeling

We brengen uw waardepositie in kaart en helpen u online goed zichtbaar te zijn door de inzet van SEO en SEA voor website en webshops.
Voor een goed werkende website is het basis ontwerp ontzettend belangrijk. Wij hebben meerder website en webshops ontwikkeld voor onze klanten naar grote tevredenheid. Bekijk onze referenties.

Ontvang een gratis SEO check